Skip to main content

Tips og tricks

Valg af grill

Vigtigste tilbehør til grill

Grillmetoder eller temperatur

Krydderier, Rubs & BBQ sauce

Pizzaovn

Wok

Hverdagsmad på grillen

Mit eget udekøkken

Jeg har grillet på mange forskellige grill de sidste 30 år.  I de første mange år har det altid været på kul og kuglegrill, hvor jeg har gennemterpet ”Glæsels kogebøger”. I de seneste mange år har jeg grillet på Gasgrill de fleste hverdage og et par gange om måneden på kulgrill. De sidste par år har det udviddet sig til træpillegrill, og mit første møde og erfaring med en træpillegrill var i 2019. Jeg har fra 1. januar 2020 udfordret mig selv og begyndt som jeg gjorde med kulgrill, nemlig at grille flere gange i hverdagen på en træpillegrill, morgenmad/brød, middagsmad/tærter, hverdagsmad/pizzaer, men også rigtig meget gæstemad som bøffer og low & slow, og så en masse kager. Jer er dybt imponeret over hvor let det er at grille på træpillegrill, og når man indstiller grillen til en bestemt temperatur, ja så bliver den også der med meget små udsving. Jeg griller stadig på min Gasgrill, da det er nemt at tænde op og den bliver meget hurtigt varm.

Vi er en familie på 5 og hvor mine drenge er ved at være store og en er flytte hjemmefra, så jeg vil altid vejlede at selv kigger på dit behov og hvor meget du griller. Men hvis I er 4-5 personer, skal du vælger en grill med min. 3 brænder for at få plads nok, eller en briket/kulgrill med min. 57 cem det er vigtigt at have plads til både pander og gryder så man får mulighed for at grille hverdagsmaden.

Min træpillegrill er fra Traeger. Min gasgrill er fra Weber. Min pizzaovn er fra Cozze en del udstyr som gør det nemt, se mere på cozze.dk

Min keramiske grill er en ”The Barstard” og har genvundet lysten til at grille en hel del med briketter og trækul.

Så har jeg et par små gasgrille og en 25 år gammel Weber kuglegrill med stålbord.

Grillmad, pizza eller wok til alle lejligheder

Står du overfor at skulle arrangere en event, teambuilding eller et lille privat selskab, hvor maden skal være i centrum, er du velkommen til at forespørge, om det er noget jeg evt. kan bidrage til. Mulighederne er mange og jeg kan være med til at gøre jeres arrangement til noget helt særligt.

Kontakt mig for et forslag. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

© All rights reserved Grillallogfood.dk 2024