Skip to main content

Foodstyling

Foodstyling hvor du ønsker at maden skal være autentisk, så er det mig du skal have fat i. Jeg producere maden på stedet og medbringer det der evt. skal bruges. Jeg løser gerne foodstyling opgaver for fotografer, brands, virksomheder, bureauer som har brug for hjælp til lækre og ægte madfotos eller film. Jeg har gennem årene løst mange forskellige opgaver, min første var for Weber Grill  og siden er der kommet mange forskellige brands til som Backyard Living, Traeger Europe, Cozze, BBQ-Master, Kosan, Aidgency, Montgomery og mange flere.

Man har kun et kort øjeblik til at fange folk, men jeg er med hele vejen bagud for det smukke visuelle billede eller film, som nogen gange kan tage tid og andre gange, så er den der med det samme, men jeg er med fra start til slut.

Jeg løser og kan hjælpe med at producere og style maden hjemmefra, så du modtager content eller det kan være i samarbejde eller i studie, om det er store eller små produktioner af foodfilm, reklamer, fotos til emballager, banner eller sociale medie så har jeg været med på alle opgaver.

Lad os arbejde sammen for det korrekte visuelle look.

Grillmad, pizza eller wok til alle lejligheder

Står du overfor at skulle arrangere en event, teambuilding eller et lille privat selskab, hvor maden skal være i centrum, er du velkommen til at forespørge, om det er noget jeg evt. kan bidrage til. Mulighederne er mange og jeg kan være med til at gøre jeres arrangement til noget helt særligt.

Kontakt mig for et forslag. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

© All rights reserved Grillallogfood.dk 2024