Skip to main content

Samarbejde

Jeg har flere forskellige samarbejdsaftaler, som passer ind i mit lille univers som handler rigtig meget om udekøkkenet, udendørsliv, madlavning og hverdagsgrillerier. Fx mad, smage, råvare, grill, grillprodukter, grilltilbehør, grillmodeller, grillmetoder, udendørsudstyr, pizzaovne, og masser af opskrifter.

Jeg har flere muligheder og ideer til, hvordan et samarbejde kan sammensættes, eller måske har du også selv et forslag til, hvordan vores samarbejde evt. kan se ud.

For nogen af mine samarbejdspartner og kunder, afprøver og tester jeg mange af deres produkter. Holder jeg foredrag og kurser og underviser indenfor mad og grill. Jeg afholder også grillkurser og grillarrangementer (se mere unde fanen grillkurser og event). Jeg er med til at producere deres indhold til SoMe og udvikler deres opskrifter.

Jeg har i en længere periode arbejdet fast for et stort træpille grillfirma, som har hovedkontor i København og de sælger udelukkende Træpillegrill, tilbehør og træpiller til grillene. Her har tester jeg opskrifter, lavet mad, taget mange billede, (også i regn, slud og blæst) og jeg har selv et par træpillegrill

En af mine andre gode samarbejdspartner er en producent af pizzaovn og ”maskiner til udekøkkent og jeg har undervist, lavet pizza og udviklet opskrifter. Der er blevet produceret en reklamefilm, emballage, hjemmeside og content til SoMe, som jeg har været med til at udvikle. Desuden har været projektleder og haft ansvaret på et team på 8 personer og mere en 60 pizzaevnet. Læs mere på cozze-pizza.com

Noget nærliggende til mit udendørskøkken og til mine udendørsmaskiner er at jeg bruger flere gasflasker. For mig er det vigtig at sikkerheden er i top, og med et samarbejde med Kosan Gas, løber jeg aldrig tør, og når jeg står i udendørs køkkent flere gange om ugen, er det en oplagt samarbejdspartner jeg kan stå 100 % indenfor. Det er sikkert, nemt at få fat i og med de nye flaskeautomater der findes mange steder, kan du få gas hele døgnet rundt. Læs mere på kosangas.dk og find den nærmeste gasautomat og forhandler.

Du kan også lave direkte aftale med mig og influencer arbejde, både korte og længere varende.

Jeg er altid åben for gode ideer, fif og et godt samarbejde for begge parter.
Da jeg har arbejdet i en marketing afdeling i 20 år som for et førende grillmærke, har jeg bred kendskab til, hvor vigtigt et samarbejde kan være.

Desuden bruger jeg gerne min egen erfaring, til at lave personlige indlæg med et bredt mix af SEO og vigtige termer for netop dit brand

Indlæg på ”Grillall&food” vil altid været mine egne holdninger, meninger eller oplevelser.
Det betyder også, at vi skal have afstemt forventninger og indhold inden vi går 100% i gang – jeg er meget åben og lydhør! Så tag endelig fat i mig.

Det er altid spændende at få en ny vinkel på en oplevelse, varer eller idé – så hvis du ønsket er åbent og ærligt samarbejde, så tag endelig kontakt via mail på info@grillall.dk eller fang mig på facebook eller instagram.

Såfremt jeg laver et sponsoreret samarbejde, vil det altid være anført i et hvert indlæg, så du som hverken læser eller sponsor er i tvivl om at varen/oplevelsen er sponsorere.

Håber at høre fra dig uanset om din opgave/idé er stor eller lille, er altid villig til at tage en uforpligtende kop kaffe.

Når kun det bedste er godt nok!

Hos Aidgency har vi arbejdet med Pia igennem mange år, og hun er en fasttømret del af vores mad-team. Et team der har hjulpet mange forskellige kunder til succes.

Pia er den energiske type der hurtigt kan omstille sig når der opstår uforudsete udfordringer på en produktion, og hun er altid fuld af gode ideer til hvordan vores kunder kan få endnu mere ud af deres aktiviteter online.

Der er ingen tvivl om, at Pias mange år i branchen har gjort hende til en fantastisk mad-udvikler, stylist og SoMe innovatør som vi stolt vil anbefale andre at bruge.

Stig Pedersen – CEO, aidgency

Mit kendskab til Pia går næsten 20 år tilbage, hvor vi bla. en årrække har arbejder sammen i vores tidligere job hos Weber, hvor Pia havde en central rolle i at bygge Weber som et det brand vi kender i dag.

De sidste 3 år, har jeg brugt Pia i vores virksomhed Backyard Living, hvor vi sælger canadiske Napoleon grill samt amerikanske Traeger. Vi bruger Pia som projektkoordinator på film, både vores egene produktioner samt når vi har hyret professionelle leverandører ind.

Pia har stor erfaring og et meget bredt kendskab til bla. den amerikanske og den danske madkultur, samt hun har en meget bred produktviden inden outdoor konceptet. Derfor har vi gjort stor brug af Pias erfaring vores opskriftsvideoer, hvor hun både foran og bagved kameraet er super dygtigt samt, at hun også er dygtig til vores produktvideoer, hvor hun med sin store produkt – og mad-viden får koblet produktet og oplevelsen med maden sammen på bedste vis.

Vi bruger også Pia til undervisning af vores forhandlere, hvor hun både underviser i produkterne og laver mad til, og sammen med kunderne.

Vi bruger også Pia til generel indretning, indretning  af vores showroom, samt udfærdigelse af vores Shop in Shop koncepter på vores forskellige brands.

En af Pias store kompetencer ligger på de sociale medier, her bruger vi Pia til at skabe content til flere af vores kanaler samt, at hun styrer og administrer flere af vores konti på både Instagram, Facebook og TikTok.

Søren Larsen – Direktør, Backyard Living

Grillmad, pizza eller wok til alle lejligheder

Står du overfor at skulle arrangere en event, teambuilding eller et lille privat selskab, hvor maden skal være i centrum, er du velkommen til at forespørge, om det er noget jeg evt. kan bidrage til. Mulighederne er mange og jeg kan være med til at gøre jeres arrangement til noget helt særligt.

Kontakt mig for et forslag. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

© All rights reserved Grillallogfood.dk 2024