Skip to main content

Grillworkshop

Tivoli KBH den 20/5 kl 17.30-20.30
Kan det grilles?

Lav en 3-retters menu med grillinstruktør Pia Kromann
Spørger du Pia Kromann er svaret "JA, alt kan grilles”, og til Tivoli Food Festival får du mulighed for at lære af mesteren selv. Vi griller hver ret og spiser den sammen, inden vi går videre til den næste. Undervejs nyder vi en drikkevaremenu, der er skræddersyet til grillen.

Med sine flere end 30 års erfaring som grillblogger og -instruktør vil Pia Kromann kyndigt vejlede dig gennem aftenen og dele ud af sine bedste grilltips. Hun vil tale om teknikker, temperaturer og velegnede fødevarer til grillen - alt imens styrer du grilltangen og vogter over striberne.

Menuen bliver parret med en læskende og smagfuld drikkevaremenu arrangeret af Royal Unibrew, som har håndplukket unikke safter, øl og drinks fra deres store katalog, så aftenens grillsmage kan få det helt rette med- og modspil.

Du får en 3-retters menu bestående af:
Snack
Forret
Hovedret
Dessert

Smagstilpasset drikkevaremenu med 4 drikkevarer (med/uden alkohol)

Billetter til arrangementet købes på forhånd.

Pris: 370,-

Bemærk venligst at entré til Tivoli ikke er inkluderet i prisen.

Købe billet på Tivoli.dk

Grillmestrene Grill og Briket Demonstration

XL-Byg Køge den 27/4 kl.10-15

Kom til en snak og smagsprøve

Billeder fra tidligere workshops

“Tak for en dejlig aften! Det var en lærerig aften – både kulinarisk og menneskeligt, for vores lille hold. Og ikke mindst, så smagte maden fantastisk.”

Rene KirkegaardCEO/partner at Baum Guitars

Grillmad, pizza eller wok til alle lejligheder

Står du overfor at skulle arrangere en event, teambuilding eller et lille privat selskab, hvor maden skal være i centrum, er du velkommen til at forespørge, om det er noget jeg evt. kan bidrage til. Mulighederne er mange og jeg kan være med til at gøre jeres arrangement til noget helt særligt.

Kontakt mig for et forslag. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

© All rights reserved Grillallogfood.dk 2024