Skip to main content

Krydderier, Rubs & BBQ sauce

Hvornår eller skal man overhovedet bruge krydderier, rub eller bbq sauce? Det korte svar er JA. Du vil opleve en helt ny smagsoplevelse, hvis du tilføjer smag til dine grillerier. Jeg kan anbefale forskellige rubs, brug dem der passer til de kødtyper eller grøntsager du griller, der findes mange på marked, mine favoritter er fra Traeger. Der er som regel afbilledet en tegning, af de dyr/kød som rubben passer til. Rub er ”bare” krydderier, hvor der er fundet ud af at de passer sammen og fremhæver smagen i kødet/maden og når de er blandet sammen og så går det hele op i en lækker smagsenhed.

Jeg bruger meget krydderier især salt og peber, men også rub i dressinger, og på grøntsager.

BBQ saucer bruger jeg som glace/marinade direkte på kødet, som på ribs, mørbrad, koteletter og i dressinger med cremefraiche, i burger og også i brunsovs til fx bøfsandwich. Jeg laver også salt med forskellig smag i.

Det er også nemt at lave en god sauce ved at varme ¼ dl fløde med 2 del BBQ sauce og lidt frisk rosmarin, salg og peber – den passer til næsten alt slags kød.

Så prøv dig lidt frem og find dine favoritter.

Grillmad, pizza eller wok til alle lejligheder

Står du overfor at skulle arrangere en event, teambuilding eller et lille privat selskab, hvor maden skal være i centrum, er du velkommen til at forespørge, om det er noget jeg evt. kan bidrage til. Mulighederne er mange og jeg kan være med til at gøre jeres arrangement til noget helt særligt.

Kontakt mig for et forslag. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

© All rights reserved Grillallogfood.dk