Skip to main content

Wok

Hvis du overvejer at investere i en Wok kan jeg kun anbefale det. Det er super supplement til et rigtigt udekøkken. Du kan mixe brugen af grill og wok. Jeg synes for eksempel at det er fantastik at lave wokretter, hvor kødet lige er grillet af først og derefter skære det i stykke og tilsætte det en wok-ret med grøntsager, grøn karrypasta og kokosmælk. Til min 7 Kw wok, bruger jeg også wokken at fritere i, pommes fritter, doughnuts, klejner og chili cheese top.

Jeg har lidt ekstra udstyr til min wok, en paellapande som er super god til at stege kyllingestykker i, hvis du laver wraps eller paneret kylling til en burger. Hvis det blæser kan wokken være lidt vindfølsom og derfor kan man købe en vindskærm, det gør flammerne mere rolige.

Grillmad, pizza eller wok til alle lejligheder

Står du overfor at skulle arrangere en event, teambuilding eller et lille privat selskab, hvor maden skal være i centrum, er du velkommen til at forespørge, om det er noget jeg evt. kan bidrage til. Mulighederne er mange og jeg kan være med til at gøre jeres arrangement til noget helt særligt.

Kontakt mig for et forslag. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

© All rights reserved Grillallogfood.dk