Skip to main content

Pizzaovn

Med en pizza ovn kan du lave pizzaer som du køber dem. Og hvem vil ikke gerne kunne det? Den bager pizza på 2 min. Jeg elsker  på en sommeraften at laver pizzaaftner, hvor vi har gæster, og så laver jeg alt fyldet klar inden de kommer til 3-4 forskellige pizzaer, og pizzadejen forberedes 1-2 dage før, og så går det hurtigt med at lave pizza til forret, hovedret og dessert.

På en pizzaovnen kan du også sagtens lige grille kødbollerne til topping, eller bage pølsehorn, søde kartofler og meget andet. Den kan blive op til 400 grader varme og det bedste tilbehør der til er helt sikkert en pizzaspade med huller, så melet fra bunde af dejen nemt kan falde igennem inden du bager din pizza. Læs hele artiklen om mig og mit udendørs køkken som begyndt for mere end 25 år siden hos Weber grill:

https://cozze-pizza.com/dronningen-af-udekoekkenet/

Grillmad, pizza eller wok til alle lejligheder

Står du overfor at skulle arrangere en event, teambuilding eller et lille privat selskab, hvor maden skal være i centrum, er du velkommen til at forespørge, om det er noget jeg evt. kan bidrage til. Mulighederne er mange og jeg kan være med til at gøre jeres arrangement til noget helt særligt.

Kontakt mig for et forslag. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

© All rights reserved Grillallogfood.dk