Skip to main content

Hverdagsmad på grillen

Jeg har altid grillet meget hverdagsmad på grillen, og skaffet mig de ting der gør at det er let at grille hverdagsmad. Her er hverdagsmad også burger, pølsehorn og pizza/pizzasnegle til kager, brød og en cuvette skåret i chunks, så servere jeg blot en stor skål salat eller grillet grøntsager til. Det kan også være alt i en ret, ”onepot”, hvor risten bliver udnyttet til kødet og i panden, wokken eller gryden laves grøntsager og saucen. Det vil du opleve i mange af de opskrifter jeg griller. Jeg gør også meget ud af at de opskrifter, jeg viser og der ligger på min side, at det er ting som er årstidsrelateret, sæsonvarer og som du kan købe i den nærmest dagligvarebutik, mine nærmeste her i området er Netto, Rema, Føtex og Kvickly.

Jeg elsker at stå i mit udekøkken hele året og grille alt – det giver mig et frirum i hverdagen og da mine drenge var mindre var de udendørs sammen med mig og vi kunne snakke sammen efter en lang dag. Jeg har altid også synes at det er lettere med oprydning/rengøringen af køkken, det er der heller ikke helt så meget af.

Grillmad, pizza eller wok til alle lejligheder

Står du overfor at skulle arrangere en event, teambuilding eller et lille privat selskab, hvor maden skal være i centrum, er du velkommen til at forespørge, om det er noget jeg evt. kan bidrage til. Mulighederne er mange og jeg kan være med til at gøre jeres arrangement til noget helt særligt.

Kontakt mig for et forslag. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

© All rights reserved Grillallogfood.dk