Skip to main content

Grilludstyr: Støbejernsplade

4 personer
Køkkentid 10 min. 
Grilltid 25 min.
185 grader 

I køkkenet forberedes:

Ingredienser

  • 2 majskolber

  • 25 g smør til stegning
  • 1 dl BBQ-sauc

  • Flagesalt

Køkken

  1. Fjern bladene og skægget fra majsene
  2. Flæk hver majs på midten og flæk den igen, så du har 4 aflange majs. Du kan halvere dem igen, så du har 8 korte stykker.

Grill

  1. Indstil og forvarm grillen til 200° grader.
  2. Læg majsen med bladene på ind på grillristen og grill dem i ca. 20 min.
  3. Smelt lidt smør på pladen og steg majsene spareribs på alle sider, så de får lidt farve i ca. 10 min.
  4. Pensl dem et par gange hvor majsene sidder med BBQ-sauce.

Anret

    1. Spis dem lune og dyp dem i mere BBQ-Sauce.
    2. Drys evt. med salt.
    3. Velbekomme.
Print Friendly, PDF & Email