Skip to main content

Bagte karamelliserede rødløg kan virkelig noget og er det mest perfekte tilbehør til grillet mad. Det er ikke årstid relateret, så kan fint spises både sommer og vinter.

4 personer
Køkkentid 30 min. 
Grilltid 30 min.
200 grader (øverste rist)

I køkkenet forberedes:

  • 6-8 store rød
  • 1 dl olie
  • 2 spsk brunfarin
  • 2 spsk Traeger Veggie rub (andre kan også bruges)
  • 2 spsk Worcester sauce
  • 12 små friske timiankviste
  • ½ tsk flagesalt
  1. Pil rødløgene og skær dem over i halve.
  2. Skær et lille stykke af den runde bund, af alle de halve løg, så de står stabilt på pladen.
  3. Rør marinaden sammen. Pensl toppen på alle løgene med marinaden og drys med lidt salt.

Ved Grillen:

  1. Indstil og forvarm grillen til 220 grader.
  2. Sæt bagepladen med rødløgene på grillen og grill dem i ca. 15 min.
  3. Pensl dem med resten af marinaden og læg så timiankvist på og grill dem 15. min mere.

Tip: Du kan erstatte brunsukker med 2 spsk honning, så får du en mere klisteret marinade og rødløgene får en let smag af honning.

Print Friendly, PDF & Email