Skip to main content

Grilludstyr: Kyllingeholder (eller 2 aluminiumsøldåser hvor du fjeren label og er rengjorte)

4 personer
Køkkentid 30 min. 
Grilltid 30 min.
200 grader (øverste rist)
Træpillegrill: Æble

Ingredienser

  • 2 kyllinger à 1400 g
  • 6 Rosmarinkviste
  • 2 dl Traeger Rub
  • 1 øl (2 hvis de skal bruges til at holde kyllingerene)

Køkken

  1. Soigner kyllingerne og drys og gnid dem med rub indvendigt og udvendigt.
  2. Hæl øl i kyllingeholderen og (lad dåsen med øl næsten fuld). Læg et par kviste rosmarinkviste ned i øllet.
  3. Sæt kyllinger på holderen, og sæt små kvist af krydderurter i skindet og i toppen af kyllingen.

Grill

  1. Forvarm og indstil grillen til 185° grader.
  2. Sæt kyllingerene på og sæt termometer i det tykkeste sted, evt. i brystet.
  3. Grill dem i ca. 1,5 time til en kernetemperatur på 72° grader.
  4. Tag dem af grillen og lad dem hvile i 15 min. inden du tager dem af holderen.

Anret

  1. Fjern dem fra holderen og del dem i hver i 4 stykker.
  2. Server med en lækker salat.
Print Friendly, PDF & Email