Skip to main content

Grilludstyr: Gryde/pande // Grillmetode v/gas 2-4 brænder: direkte // Træpillegrill: Nederst grillrist

4 personer
Køkkentid 25 min. 
Grilltid 45 min.
175 grader (øverste rist)

I køkkenet forberedes:

Ingredienser

  • 4 skiver bacon
  • 1 hakket løg
  • 500 g oksekød
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk tomatpasta
  • 1 tsk chiliflager
  • ½ tsk røget paprika
  • 1 ½ tsk kommen
  • ½ tsk peber
  • 1 spsk worcestershire sauce
  • 1 knsp revet muskatnød
  • 2 spsk sennep
  • Salt og peber
  • 4 brioche hotdog brød
  • 1 ½ dl cremefraiche
  • 12 skiver jalapeno
  • ½ dl revet cheddar

Køkken

  1. Skær bacon i tern og hak løg og hvidløg.
  2. Afmål alle andre ingredienser.

Grill

  1. Indstil grillen til 175 grader (gasgrillen direkte lav varme).
  2. Sæt gryden på grillen og steg bacon lidt sprødt. Tag noget af det overskydende fedt fra, lad 1 spsk være tilbage.
  3. Tilsæt løg, kød og hvidløg. Lad det simre indtil kødet har taget farve.
  4. Tilsæt tomatpasta, flåede tomater, chilipulver, paprika, kommen, salt, peber, Worcester Shire sauce, revet muskatnød og sennep. Lad det simre i ca. 1 time.

Anret

  1. Flæk brødet og læg først en oksekødspølse i og et par skefulde oksekød oven på.
  2. Slut af med cheddarost, cremefraiche og friske eller syltede jalapenos.
Print Friendly, PDF & Email