Skip to main content

Grilludstyr: Bradepande

4 personer
Køkkentid 10 min. 
Grilltid 25 min.
195 grader 
Grillmetode v/gas 2-4 brænder: indirekte
Træpillegrill: øverste grillrist

Ingredienser

  • 150 g rørsukker
  • 4 æg
  • 125 g mel
  • 50 g brunfarin
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 250 g smeltet mørk chokolade
  • 150 g smeltet smør

Køkken

Smelt chokolade og smør i en kasserolle. Pisk sukker og æg til en luftig masse. Tilsæt forsigtigt mel, vaniljesukker og brunfarin. Vend chokoladesmør i dejen. Hæld dejen op i en bagepapirbeklædt bradepande/springform. Kan sagtens stilles på køl til I senere brug, øg bagetiden 5 min. hvis du sætter direkte fra køl i grillen.

Grill

Indstil grillen til 195 grader. (Ved gasgrill indirekte og brug en bagesten) Sæt brownien på grillen og bage den i ca. 25 min. Den skal være blød ikke flydende. Lad den køle.

Anret

Skær den i små firkanter og server med is og lidt frisk frugt.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply